18 Temmuz 2011 Pazartesi

İkea Evimizin Her Şeyi

           Bir haftalık Ankara gezimizi sona erdirip evimize dönmenin mutluluğu yanında, en sonunda İkea'ya uğramış olabilmenin rahatlığını da yaşıyorum. İyi ki Ankara'ya açıldı da gidip gezebildik. Tek kelimeyle bayıldım. Ankara'da olsam her hafta giderdim. Acayip keyif aldım gezmekten ama Eylül'le hemen çocuk bölümüne gidip enerjimizi orada tüketince diğer tarafları çok ayrıntılı gezemedik. Gerçi gezsek ne olacaktı ki; alınacaklar listesindekiler hep çocuk bölümündeydi.

  
          En sonunda resim sehpamızı aldık. Çok güzel, çok kullanışlı, çok rahat, çok çok çok .... Adını köpüş koyduğu köpeği aldık, taburelerimizi aldık, kalpli banyo aynasını aldı, boya kalemleri, tahta kalemleri, tebeşir, rulo kağıt aldık. Doğum için Ankara'ya gidecek olursak getir götür olmasın diye resim sehpasını orada bıraktık. On gün sonra Ankara'mı burasımı kesinlik kazanmış olacak. O zaman ya Ankara'da kullanacak Eylül sehpayı ya da dedemiz gelirken buraya getirecek. Tadına doyamadan bırakıp geldik oralarda. 

          Kaymaz taburelerden iki tane aldık. Ondan da çok memnun kaldık. Klozete rahatlıkla çıkması için çok ideal. Kısaca aldıklarımız çok güzel. İyi ki gittik, iyi ki aldık, iyi ki gezdik. Darısı daha gitmeyenlerin başına olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder