1 Aralık 2010 Çarşamba

Geometrik Şekiller Çalışmasına Devam

Orjinali bu. Eylül'e aldığım ilk ahşap oyuncak.









Çocuk.









Şapkalı ve ayakkabılı çocuk.








Yıldızlar ve Dolunay.








Kuş kafesi ve içinde kuş.








Ben kelebek yaptım ama Eylül beğenmedi.








Gözleri olan ev.









Sandalye, yeni bir tarz masa, televizyon sehpası ve televizyon. Televizyon da çocuğa dönük. Sandalyenin yanındaki kırmızı ve mavi üçgenler "kanat gibi, halı"ymış.

4 yorum:

  1. maaşallah çok tatlı kızınız var,çok ta zeki ne güzel şeyler yapmış hayal gücü çok kuvvetli başaılar dilerim sevgilerle....

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler. Aslında çoğu benim fikrimdi. Neler yapılabileceğini görsün istedim. Kuş kafesi, sandalye, masa, gözlü ev Eylül'e ait, diğerleri bana. Benim de hayal gücüm yerinde ama dimi? :)
    Biz de Ceren hanımı takip ediyoruz, maşallah çok tatlı. Hele dayısının yazdığı yorum çok duygulandırdı beni. Annemlerde hep aynı şeyleri söylüyor Eylül için.

    YanıtlaSil
  3. evet öyle baharcığım çoçuklarımız herşeyimiz bizim için özelliklede büyüklerimiz için varsa yoksa onlar papuçum dama atıldı diyebilirim,seninde öyledir sanırım.ALLAH çoçuklarımıza sağlık,huzur,mutluluk,başarı versin ve tabiki bizlerede,ailelerimizede AMİN.EYLÜLÜ öpüyoruz sevgilerle..bu arada hayal gücün süperrr

    YanıtlaSil
  4. Hepsi doğru, aynen bizde de öyle oldu. Ettiğin bütün dualara Amin diyorum. Teşekkür ederim. :) Bende Ceren'i öpüyorum.

    YanıtlaSil