4 Temmuz 2011 Pazartesi

Kızım Çok Yoruldu

Cuma gününden beri sanki doğumum bu hafta olacakmış gibi bir temizlik, bir düzenleme işine giriştikki sormayın. Benim en büyük yardımcım (ki aslında kendileri tek yardımcım) kızım Eylül.

Cuma günü:

Yatak odamızda ki yatağı kaldırıp kenara koydum, bazanın içini temizledim, kaldırdığım Eylül'ün küçüklük :) kıyafetlerini çıkarıp yıkadım. Yatağı kaldırırken, yatağın çarşaflarını değiştirirken, kıyafetleri seçerken, bazayı temizlerken Eylül yardım etti bana.

Cumartesi günü:
Eylül'ün yatağını kenara koyduk, bazanın içini temizledik, oyuncak dolabını boşaltıp bazanın içine oyuncakları yerleştirdik, dolabı temizledik, bebiş kıyafetlerini dolaba yerleştirdik, yerleri süpürdük.
Eylül bir ara çok yorulunca traş jeliyle boya yaptı.

Ben diğer tarafları temizlemeye devam ettim.

Pazar günü:

Mutfağı süpürdük, yerleri sildik. (Eylül kendi temizlik malzemelerini kullandı.) BAbasıyla mutfağa masa kurup, sandalyeleri taşıdı.

Öğlen yemeğinden sonra Meliha teyzesine gitti. Meliha teyzesi uyutmuş. Ben de rahat rahat temizlik yapmaya devam ettim. Balkonlar, banyo, tuvalet, salon, toz alma.

Bu kadar yorulduktan sonra da akşam parka gittik. Giderken Tuğra'yı da çağırdık. İki saat park keyfi yaptık.

6 yorum:

  1. negüzel, çok şanslısın:)) inşallah küçük yardımcının bu hevesi çabuk geçmez :))

    YanıtlaSil
  2. İnşallah. Çünkü ben mecbur temizlik yapıyorum. eğer zevk almasa uzun süre ayrı kalmamız gerekecek. Ama böyle olunca birlikte çok keyifli vakit geçiriyoruz.

    YanıtlaSil
  3. maşallah eylül e gayet gayretli gördüm :) gerçekten çok tatlı...

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim. Kesinlikle gayet ciddi iş yaptı. Oyunu ve parkı haketti kuzum. :)

    YanıtlaSil
  5. Oooo ne güzel.Kızlar hep böyle annelerine yardım eder.Gülerek oturun.Hayırlı olsun hamileymişin. Allah kolay doğum nasip etsin.Bu arada bende hamileyim, 33 haftalık.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin sevgilerle.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim. Aynı haftadaymışız. Senin de hayırlı olsun bebişin. Ceren abla olacak yani, ne güzel. Allah sağ salim kavuşturur inşallah bebişlerimizle.

    YanıtlaSil