28 Aralık 2010 Salı

Öyle Bir Geçer Zaman ki 2

Bu dizi hamilelere uygun bir dizi değil, ya da emzirenlere. Kardeşim bir insan bu kadar mı kötü olur. Nasıl bir baba bu böyle. Filmin senaristleri sesimi duysun. Mete'yi okula geri alsınlar ve annesinin çabalarını boşa çıkarmamak için harika bir öğrenim hayatı olsun. Berrin okulunu bitirip, güzel bir işe girip Ahmet'le evlensin. Aylin okulunu bitirip iyi bir üniversiteye girsin ve başarılı bir iş kadını olsun. Osman sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyüyüp, bu kötü günleri unutsun. O'da iyi bir meslek sahibi olsun. Babaanne gidip Ali'nin suratına tükürsün ve asla affetmeyeceğini, hakkını helal etmeyeceğini söylesin. Cemile yakışıklı ve zengin bir koca bulup, çok çok mutlu olsun. Caroline'nin Hollanda'da ki sevgilisi gelsin, Ali'yle arası bozulsun, defolup memleketine gitsin. Ali perişan bir halde Cemile'den af dilemeye ve eski günlere dönmeyi istediğini söylemeye gitsin ve Cemile suratına tükürsün. Çöplük karıştırarak karnını doyurmaya çalışan sefil bir şarapçı olsun ve çocukları onu o halde görsün.

Yine söylemek istiyorum. Bu Cemile safi salak ya. E be kadın ne diye çocuğu veriyorsun, aptal kadın. Öyle bir adama verilen söz tutulur mu? Ben öyle bir söz vermedim de be gerizekalı.

3 yorum:

  1. :))) oyy ne diyim ben sana,gül gül öldüm yorumlarına :)
    Senaristler sana kulak vermeli ben ce,nedir bu kadınların çektikleri,en acilinden senaryoya ayar atılmalı :)
    Ama o zaman da dizi biter..:)
    Mutlu akşamlar canım..
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. bi akşam arkadaşım aramıştı , çok mutsuzum dedi, neden dedim, meğersem oturup yaprak dökümünü izlemiş, bunalıma girmiş:))) bu diziler böyle anacım,izlememek lazım:))

    YanıtlaSil
  3. Zeliha, keşke senaristler bana kulak versede bu şekilde bitse. Aksi takdirde benim hamilelik çok iyi geçmeyecek bu dizi yüzünden. :)

    Aslı, kesinlikle izlememek lazım. Çünkü gerçekten hayatımızın bir parçası haline geliyorlar çok lazımmış gibi. :)

    YanıtlaSil