1 Kasım 2010 Pazartesi

Nİğde Hayvan Barınağı

Şimdi facebookta hayvan severler grubunun başlığını görünce şoka girdim. Daha geçenlerde hasta bir köpeği almaları için Nİğde Belediyesi veteriner hekimiyle görüşmüş, köpeği barınağa gönderttmiştim. Ne kadar yanlış yaptığımı bu haberle öğrenmiş oldum. Zavallı hayvanlar. Bu sokak köpeği, bu sahipsiz zavallılar için sizde aşağıda ki dilekçeye imza atarsınız diye düşünüyorum.

http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=730&DURUM=2

http://www.facebook.com/home.php?#!/notes/hayvan-severler/nigde-cigrindan-cikti-bir-imza-ile-siz-de-vahsete-dur-deyin-/457933297569

9 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Umarım size ihtiyacı olan bir köpek bulup, evinize alabilirsiniz. Belediye de ki veteriner hekimle görüşebilirsiniz. Belki size bu konuda yardımcı olabilirler.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Ben Nİğde Belediyesi demek istemiştim. Hayvan Barınağını bir düzene sokmak için çalışmalar yapacaklarını söylemişlerdi. Son gördüğümde hayvan barınağında ki köpeklerin durumu içler acısıydı. Ne güzel olur o hayvanların iyi bakılacakları emin ellerde, yuvalarında olmaları.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. köpek sahiplenmek isteyen arkadaşlar niğde barınağından sahiplenebilirsiniz.. barınakla ilgileniyoruz. 05549749343 ulaşabilirsiniz

    YanıtlaSil
  7. Ben bu telefon numarasını aradım ve çok hoş bir bayanla görüştüm. Hayvan barınağının görüntülerini de yayınlayacaklarmış. Fotoğrafları buradan yayınlamaya çalışırım. Olmazsa yayınlandığı linki veririm. Hayırlı bir iş için verilen bu telefon numarasını lütfen farklı amaçlar için kullanmayın.

    YanıtlaSil
  8. barınakta sadece köpekler mi barınıyor bilgisi olan var mu acaba ?

    YanıtlaSil
  9. Dün öğrendiğime göre, barınağa sadece köpekleri alıyorlarmış. Kedilerin bakılacağı bir barınak bile yok yani.

    YanıtlaSil